Șofer beat la volan, reținut de polițiști după ce a cauzat un accident. A intrat cu mașina direct într-un gard


Polițiștii clujeni au reținut, zilele trecute, un conducător auto care s-a urcat beat la volan, apoi a cauzat un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla au identificat un bărbat de 49 de ani, din municipiul Gherla, judeţul Cluj, care a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale”, informează IPJ Cluj. 

Bărbatul a condus un autoturism pe strada Abatorului din municipiul Gherla, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un gard.

În urma testării cu aparatul etilotest, a reieşit că bărbatul avea o concentraţie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Verificările efectuate de către poliţişti au relevat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere,  fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Faţă de cel în cauză, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.


Comentarii Facebook