Pericol public pe soselele din Cluj! Politistii au prins in trafic un clujean care conducea fara permis, baut si cu numere false

 

Politistii clujeni au oprit in trafic  un tanar de 28 ani dupa ce au observat ca acesta avea un comportament ciudat in trafic. Cand l-au tras pe dreapta au avut o mare surpriza: tanarul nu avea permis, era baut, iar numerele masinii pe care o conducea erau false.

 

Soferul din localitatea Vultureni, judetul Cluj, a fost surprins de politistii clujeni pe Calea Floresti. Pentru ca miros eaputernic a alcool , politistii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0,64 mg/l alcool pur in aerul expirat. 

 

A urmat apoi verificarea prin statie pentru a vedea daca nu cumva permisul de conducere al tanarului era expirat, intrucat acesta a spus ca nu il are la el. O noua supriza pentru politisti: clujeanul de 28 de ani nu avea deloc permis de conducere.

 

Si ca totalul infractiunilor sa fie complet, politistii au mai constatat si ca masina nu era inmatriculata  si avea placute cu numere false.

 

Tanarul va fi cercetat acum pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numere false, precum si pentru conducere sub influenta alcoolului si fara permis

          

 

Comentarii Facebook