Șofer arab, stabilit în Cluj, prins gonind cu peste 220 km/h. Avea și permis fals



Polițiștii de la Rutieră au organizat o serie de acțiuni, săptămâna trecută, pentru a depista conducătorii auto care circulă cu viteze excesive pe autostrăzi.

În perioada 21 – 28 mai a.c., poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere”, anunță IGPR.

Conform oamenilor legii, la data de 21 mai a.c., polițiștii rutieri au depistat, pe autostrada A3 Turda-Borș, în zona kilometrului 46, sensul de mers spre Borș, un bărbat, de 41 de ani, din Cluj, de naționalitate saudită, care conducea cu viteza de 225 km/h.

În urma verificărilor efectuate, inclusiv prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Poliției Române care a luat legătura cu Interpol Riyadh, Arabia Saudită, au rezultat indicii temeinice că bărbatul nu deținea permis de conducere, iar cel pe care l-a prezentat la control era fals.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșii infracțiunilor de conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Comentarii Facebook