Scandal pe un loc de parcare în centrul Clujului! S-a sunat la 112. Și străinii fac CIRC - FOTO

 

O femeie a sunat la 112 și a oprit traficul în centrul Clujului, luptându-se pentru un loc de parcare de pe Bulevardul Eroilor. 

 

Șoferița a oprit și a vrut să parcheze cu spatele, dar între timp un alt șofer, trecut de prima tinerețe, mult mai rapid, a ocupat locul. A urmat un scandal în plină stradă, în care șoferița striga în engleză ”Get out!”, iar pensionarul de la volan nu reacționa pentru că nu putea să iasă de autoturismul lăsat în stradă. 

 

Șoferița a sunat la 112 și a început să înventeze că a fost amenințată și că ”un om violent” i-a luat locul de parcare. Între timp, șoferul ”violent” asista năuc la toată scena și nu știa cum să plece mai repede. Până la urmă a fost ghidat de alți trecători și a putut să plece. Șoferița a parcat fericită, și-a luat câinele ghid și a plecat, care părea special antrenat. La telefon insista că are nevoie de locul de parcare pentru o urgență, iar apoi a plecat spre Piața Unirii. 

 

Poliția Locală a sosit la locul incidentului, dar problemele fuseseră deja rezolvate cu strigăte și blocarea circulației. 

Comentarii Facebook