Șmecherul cu ”Merțan”, care a lovit mai multe mașini pe strada Baba Novac, a fost identificat. Mașina, ridicată de Poliția locală


Șmecherul cu ”Merțan, care a lovit mai multe mașini pe strada Baba Novac, din Cluj-Napoca, a fost identificat și chemat la audieri.

Conducătorul autoturismului cu numere de Brașov a lovit mai multe mașini parcate, iar apoi a abandonat mașina în fața unei porți. Un clujean nu a mai putut intra în casă și a chemat Poliția Locală.

Extrem de prompți, cei de la ridicări au dus mașina în parcarea de la RADP, de unde va putea fi ridicată numai după plata unei amenzi și a taxei de ridicare.

Poliția Rutieră s-a autosesizat și l-a identificat pe cel care deține mașina. Acesta va trebui să meargă la poliție și să spună cine a condus și de ce a plecat de la locul accidentului. Cu toate acestea, în cazul în care nu se înregistrează victime, un accident rutier poate fi raportat în termen  de 24 de ore, în caz contrar șoferul vinovat fiind pasibil de amendă sau chiar suspendarea permisului. 

Comentarii Facebook