Smecheri de Cluj! Mai multi soferi prinsi azi-dimineata de politisti in Floresti, dupa ce au depasit coloana de sute de metri! -Stirea Cititorului

Azi-dimineata politistii clujeni au organizat un  filtru pe strada Eroilor din Floresti. Mai multi soferi care depaseau coloana care se intindea pe sute de metri au fost amendati. Actiunea a fost apreciata de restul soferilor aflati in trafic.

 

 

"Felicitari Politiei Romane care in dimineata aceasta a facut filtru pe Str. Eroilor din Floresti si i-a sanctionat pe cei ce depasesc cu nonsalanta colana lunga de 1 Km de masini. Unii dintre noi sunt atat de grabiti incat depasesc coloana de masini de la ANL Floresti pina in giratoriu cu viteze ametitoare punindu-ne pe toti in pericol. Multumim inca odata si ii mai asteptam in fiecare dimineata pina cand intr-un final ne vom civiliza si noi!", ne-a scris Bogan la rubrica "Fii reporter!".

 

Cititorul Stiri de Cluj i-a surprins pe doi dintre  soferii "smecheri" din trafic, care se grabeau prea tare si nu au mai avut rabdare sa stea in rand cu toti ceilalti. Totul s-a intamplat pe strada Eroilor, din Floresti, una dintre cele mai circulate, intrucat cele mai multe blocuri nou construite se afla pe aceasta strada. In imagine se vede cum msjoritatea soferilor merg in coloana, dar alti doi nu au rabdare si sunt pe contrasens. 

 

Ii multumim lui Bogdan pentru imaginile trimise si - Nu uitati, daca surprindeti si Dvs imagini interesante le asteptam pe adresa office@stiridecluj.ro sau la rubrica "Fii Reporter".  

Comentarii Facebook