Sistemul de semaforizare instalat de Iulius Mall Cluj are o EROARE fatală

 

Sistemul de senaforizare instalat de Iulius Mall Cluj nu funcționează ca lumea pentru că nu este compatibil cu cel al Primăriei Cluj-Napoca.

 

Este clar că sistemul de semaforizare instalat de Iulius Mall nu poate fi gestionat de primărie, pe motiv de incompatibilitate a softurilor, deci nu rămâne altă soluție decât un semafor instalat de către municipalitate cu soft compatibil. Totuși, această soluție este amânată de ani de zile, deși clujenii au semnalat de nenumărate ori problema, iar la sesizarea pe care am depus-o la începutul lunii iunie ați răspuns în ședința de Consiliu Local că în curând problema va fi rezolvată. 

 

Din păcate, însă, nimic nu s-a întâmplat în ultimele trei luni de zile. Sper că nu este nevoie de o dramă pentru a vă determina să dispuneți odată semaforizarea trecerii de pietoni și amplasarea sensului giratoriu în zonă. Siguranța vieții clujenilor ar trebui să ocupe locul întâi pe agenda oricărui reprezentant din administrația locală”, a afirmat consilierul local Ioan Bîldea.

 

În ultimele zile două accidente grave au avut loc în zoa Iulius Mall, unul soldat cu rănirea unui elev de 12 ani. 

Comentarii Facebook