Simona Halep rupe tăcerea în cazul procesului privind dopajul: Nu cer tratament special. Vreau doar să fiu judecată


Simona Halep a susținut joi, 27 aprilie, în cadrul unui interviu, că a fost victima unei ”contaminări a unuia dintre suplimentele alimentare.

Halep a vorbit în interviul pentru Tennis Majors că mai mulți experți ”au stabilit că aceste urme au fost rezultatul unei contaminări, o contaminare a unuia dintre suplimentele mele alimentare, ceea ce explică foarte slaba cantitate care a fost detectată în corpul meu”. E a mai subliniat că ”nu am consumat niciodată, în mod conştient, cel mai mic produs interzis”.

Simona Halep este uimită de cele întâmplate și a cerut să fie ”audiată de o instanță independentă”. ”Nu cer tratament special. Vreau doar să fiu judecată: cât mai trebuie să aştept?”.

Următorul pas este o audiere la sfârșitul lunii mai, 28, dar este un pas foarte fragil. Pentru că ITF a spus că ar putea să o anuleze și pe aceasta. Dacă vor face asta, vor trece aproape opt luni de când am fost suspendată provizoriu pentru prima dată. Și cred că nu este corect să petrec opt luni fără a fi măcar judecată de tribunal. Din punct de vedere emoțional, întreaga perioadă nu a fost ușoară. Am simțit doar nevoia să vorbesc cu voce tare fanilor mei, susținătorilor mei și, de fapt, întregului public”.

Comentarii Facebook