ACCIDENT grav în Jucu de Sus! Un microbuz în care se aflau 14 pasageri a ajuns în șanț, după ce a încercat să facă o depășire


Un accident rutier s-a produs joi seara, în jurul orei 21:50, în localitatea Jucu de Sus. Din primele informații, 14 pasageri se aflau în microbuzul care a încercat să facă o depășire periculoasă, acroșând un alt autoturism.

Șase persoane dintre cei 14 pasageri aflați în microbuz au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 21.50, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs în localitatea Jucu de Sus. Din primele cercetări s-a constatat că o tânără în vârstă de 22 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care circula cu autoturismul din direcția DJ 109D, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe o altă stradă, fiind acroșată de un microbuz care circula în același sens de mers și care s-ar fi angajat în depășirea acesteia, condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Geaca”, transmite IPJ Cluj.

În urma impactului, microbuzul a ieșit în afara părții carosabile, intrând în șanțul din partea stângă a direcției de mers. Ca urmare a evenimentului, 6 dintre cei 14 pasageri aflați în microbuz au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital de către echipajele S.A.J. CLUJ. Testările conducătorilor auto au indicat rezultate negative.

Comentarii Facebook