Simona Halep o întâlnește pe Serena Williams în semifinalele de la Miami. Ce mesaj i-a transmis numărul 1 mondial româncei


Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami după ce a învins-o pe americanca Sloan Stephens, în două seturi.

Românca și-a bătut adversara fără drept de apel, cu scorul 6-1, 7-5.

"Sunt fericită că am jucat atât de bine. A fost un meci fantastic. Până la 3‑0 în setul doi am jucat cel mai bun tenis al meu, apoi mi-am pierdut puțin ritmul. Ea și-a schimbat tactica și mi-a fost mai dificil să lovesc mingea cum trebuie. Dar sunt foarte fericită că am reușit să închei meciul în două seturi și că am rămas concentrată până la final", a declarat numărul 3 modial la finalul partidei.

În umătoarea etapă, Halep o va întâlni pe Serena Williams, cu care trebuia să joace și în semifinala de la Indian Wells, însă numărul 1 mondial a fost a fost nevoită să abandoneze.

"Abia aştept, pentru că nu am putut juca data trecută. Am fost dezamăgită că nu am putut juca, dar nu eram la capacitate maximă. Aşa că acum abia aştept să joc cu ea", a declarat Williams.

Meciul dintre Halep și Williams va avea loc vineri, de la ora 04.00 (ora României).

Comentarii Facebook