Sibian beat a intrat cu mașina în refugiul de tramvai de pe strada Horea

 

Un sibian beat a intrat cu mașina în refugiul de tramvai de pe strada Horea.

 

Accidentul s-a produs luni seara, în jurul orei 20:20, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un conducător auto sub influenţa alcoolului.

 

Bărbatul, de 72 de ani, din judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Horea, a intrat în coliziune cu refugiul pietonal din staţia de tramvai. 

Poliţiştii au stabilit că bărbatul se afla sub influenţa alcoolului şi nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, context în care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. 

 

De asemenea, în cursul zilei de luni, alţi doi conducători auto au fost depistaţi în trafic sub influenţa alcoolului.

 

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au depistat un bărbat, de 26 ani, din Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Primăverii, din Cluj-Napoca, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Un alt conducător auto, de 34 de ani, din Suceagu, a fost identificat pe DC 141, de către poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu, circulând cu un autoturism, deşi se afla sub influenţa alcoolului.

 

În baza celor constatate, conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Aceştia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook