Duminica 28 Aprilie

Și-a pierdut borseta cu bani la Tribunalul Cluj! Cel care a găsit-o a făcut un gest INCREDIBIL - VIDEO

 

Un bărbat și-a pierdut o borsetă cu bani la Tribunalul Cluj, dar norocul lui a fost un jandarm clujean.

 

Luni, 11 februarie, în jurul orelor 10.00, în timp ce se afla la Tribunalul Cluj, consilierul juridic al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Cluj, căpitan Cosmin Feher, a observat pe pervazul interior al unui geam de la parterul clădirii o borsetă neagră. Întrucât în zonă nu se afla nici o persoană, a ridicat borseta în vederea stabilirii proprietarului şi restituirii acesteia, sens în care s-a deplasat la punctul de control acces al instituţiei. 

 

În prezenţa jandarmilor aflaţi în serviciu, cpt. Cosmin Feher a deschis borseta, constatând că în interiorul acesteia se afla o sumă de bani şi mai multe documente personale aparţinând lui Mărginean Teodor, domiciliat în municipiul Bistriţa. Totodată s-au găsit şi datele de identificare ale unei societăţi comerciale din Bistriţa-Năsăud.

 

În urma verificărilor făcute de jandarmi în scopul  identificării posesorului borsetei găsite, a fost identificat un număr de telefon al societăţii comerciale respective, după care s-a obţinut numărul de mobil al proprietarului borsetei. Acesta a fost sunat imediat şi i s-a trimis şi SMS, fiind invitat la punctul de control acces al instituţiei, în vederea identificării pe baza actelor găsite în borsetă şi restituirii bunurilor”, au precizat reprezentanții IJJ Cluj.

 

Comentarii Facebook