Miercuri 8 Februarie

Și-a parcat mașina liniștit și a găsit-o lovită. Ce se poate face cu șoferii care fug? - FOTO

 

Un clujean și-a găsit mașina lovită în parcare, fără ca vinovatul să fi oprit să își asume plata avariilor. Astfel de cazuri sunt to mai dese.

 

Îi multumesc nesimtitului care mi-a lovit masina si a plecat. Un nesimtit cu un opel astra gri care din greseala si-a lasat un ornament si un bandou pe jos. Te voi gasi iti promit. Ai uitat de ceva camere de supraveghere. Inainte sa te gasesc eu poate ma gasesti tu sa stam de vorba ca doi oameni civilizati. Daca vreti sa ma ajutati dati un share”, a scris Paul pe Facebook.

 

El a relatat că a parcat într-un loc ferit: ”Am parcat intre doi copaci locul este doar de o masina acestea fiind in fata si respectiv in spatele masini. Insa omul a inceput sa vireze de la jumatatea masini in fata ca este atinsa inclusiv aripa spate. Cat de stupid trebuie sa fii?”.

 

Clujeanul a primit o dovadă de la Poliția Cluj pentru a-ți putea repara mașina. ”Deocamdata atat. Daca il gasesc trebuie sa anunt politia, daca nu asta este. O mica gaura in buget. Daca il gasesc oricum il voi folosi ca tinta umana pot ???”, a mai adăugat acesta.

Comentarii Facebook