Si-a muscat agresorul de deget! O femeie din Apahida a fost talharita in propria casa de un barbat, in timp ce dormea


O femeie din Apahida a fost talharita in propria casa de un barbat retinut in cele din urma de politie. Victima s-a luptat cu agresorul si chiar l-a muscat de deget.

"In 02.05.2012, ora 00.27, Sectia 2 Politie Rurala Apahida a fost sesizata prin 112, cu privire la faptul ca un tanar a patruns in locuinta partii vatamate C. OTILIA, de 56 ani, din comuna Apahida, judetul Cluj si prin folosirea violentei a deposedat-o pe aceasta de un lantisor de aur, o cruciulita de aur si un cercel de aur din urechea stanga.

In urma altercatiei dintre partea vatamata si agresor, acesta din urma a fost muscat de un deget de la mana, dupa care agresorul a fugit de la fata locului.

Partea vatamata a suferit leziuni la nivelul gurii, care nu i-au pus viata in pericol, la fata locului deplasandu-se un echipaj al ambulantei care i-a acordat acesteia ingrijiri medicale", a declarat Adnana Ilies, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Politistii au reusit sa il retina pe agresor in 2 mai, la ora 16.00. C. Karoly, de 19 ani, din Cluj-Napoca, a patruns in noaptea de 1 spre 2 mai, in jurul orelor 0.20, in casa partii vatamate in timp ce aceasta dormea si, prin violenta, i-a sustras de la gat o parte dintr-un lantisor de aur, o cruciulita din aur si cercelul de aur din urechea stanga.

Prejudiciul cauzat de 2.000 lei, a fost recuperat partial, gasindu-se asupra tanarului doar partea din lantisorul de aur sustras.

C. Karoly este cercetat pentru talharie si a fost arestat preventiv pentru o perioada de 29 de zile, fiind depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Cluj.

Comentarii Facebook