Sensul GIRATORIU de la Aeroportul Cluj este greșit. Trebuie DEMOLAT? - VIDEO

 

Sensul giratoriu de la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu”, singura realizare a fostei conduceri a Consiliului Județean Cluj, este greșit.

 

Directorul operațional al Aeroportului Internațional Cluj, Iuliu Pop, a declarat că proiectantul nu a ținut cont de solicitările Aeroportului. ”Sensul giratoriu nu are benzi de accelerare și decelerare, așa cum ar trebui să fie și cum am solicitat noi. A fost proiectat de soțul fostei arhitecte șefe de la Consiliul Județean Cluj, Sanda Olteean. Nu au ținut cont de ce am cerut noi și acum se iese foarte greu din curtea Aeroportului. Este greșit făcut”, a spus Iuliu Pop (VIDEO).

 

Greșelile comise ar trebui refăcute, pentru ca sensul giratoriu să fie folosit așa cum trebuie, iar șoferii să se poată angaja pe banda de decelerare când ajung la Aeroportul Cluj și să nu fie nevoiți să frâneze pe Drumul Național și să blocheze traficul.

 

Problemă este și la ieșirea din parcarea Aeroportului Cluj în DN 1, fără a avea o bandă de accelerare. De multe ori se formează cozi și blocaje la barierele de la Aeroport.

 

S-a inaugurat noul SENS GIRATORIU de la Aeroportul Cluj - FOTO

Comentarii Facebook