Seful Politiei Locale Dej, prins beat la volan: In 1997 a fost dat afara din armata pentru ca s-a batut cu politistii


Seful Politiei Locale din cadrul Primariei Dej, Mircea Marcel, a fost ofiter de armata in cadrul Diviziei Mecanizate 81 Dej si a fost dat afara pentru ca s-a batut cu politistii in Gara Aiud.

Mircea Marcel a fost pana in 1997 ofiter la Unitatea din Dej si a fost judecat de Tribunalul Militar si condamnat la inchisoare pentru ultraj contra autoritatii.

Surse din randul anchetatorilor au declarat pentru Stiri de Cluj ca politistul Mircea Marcel, in urma cu 14 ani, coordona un transport militar care s-a oprit in Gara Aiud. Ofiterul de la acea data s-a imbatat in timp ce garnitura era garata in statia Aiud si s-a luat la bataie cu politistii de la Transporturi Feroviare.

Pentru faptele sale, Mircea Marcel a fost dat afara din armata si angajat la scurt timp in postul de sef al Politiei Comunitare Dej.

In aceasta dimineata, in jurul orei 3.00, Mircea Marcel a fost gasit mort de beat la volan. El a refuzat sa ii fie prelevate probe biologice si politistii au fost nevoiti sa ii puna catuse pentru ca a fost violent.

 

Vezi si...

Seful Politiei Locale Dej, Mircea Marcel, beat mort la volan. Comandantul Politiei s-a certat cu politistii la spital VIDEO

Comentarii Facebook