Șeful ISU, generalul Vasile Șomlea, s-a pensionat! Echipele SMURD l-au OVAȚIONAT - FOTO

 

Șeful ISU Cluj, generalul Vasile Șomlea, a predat ștafeta Inspectoratului în cadrul unei ceremonii la care au participat oficialitățile și angajații.

 

Generalul Vasile Șomlea a primit un tricou cu numărul 1, din partea colegilor, și a fost îmbrățișat de echipajele SMURD.

 

La ceremonie au participat primarul Emil Boc, care i-a dat o diplomă, președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, prefectul județuțului Cluj, dar și fostul ministru de Interne, Ioan Rus.

 

Generalul Vasile Șomlea încheie cariera sa militară, de 32 de ani în cadrul acestei instituții.

 

Generalul Vasile Şomlea a ocupat funcția de inspector șef din anul 2005, după ce în perioada 2004-2005 a fost prim-adjunctul inspectorului şef al ISU Cluj. Din 1996 până în 2004 a fost şef de stat major la Grupul de Pompieri Avram Iancu Cluj-Napoca. Din 1990 până în 1996 a fost ofiţer principal la Grupul de Pompieri Avram Iancu Cluj-Napoca, iar din 1981 până în 1989 a fost locţiitor comandant companie şi comandat pluton la Compania de Pompieri Turda.

 

La comanda uității va fi împuternicit inspector șef colonelul Dorin Ungur, ce a ocupat funcția de prim adjunct al inspectorului șef a ISU Cluj, din anul 2006.

 

Comentarii Facebook