Șeful AJOFM Cluj, despre clujeanul care cere EUTANASIEREA: Nu putem să tratăm toți șomerii cu prioritate ZERO

 

Șeful Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Cluj, Daniel Don, a declarat că bărbatul din Câmpia Turzii care cere eutanasierea nu a solicitat ajutorul Agenției. ”Dacă ne contacta, îl ajutam”, a spus Don.

 

Șeful AJOFM Cluj a precizat că s-a luat legătura cu mai multe firme din zona Câmpia Turzii, iar Mircea Florea va fi angajat.

 

Miercuri l-am programat la un interviu de angajare. Azi este invitat la o compania care face pâine congelată în parcul industrial REIF din Câmpia Turzii. Este programat și la o discuție cu cei de la Henko tot din parcul REIF. 

 

Noi putem să susținem agentul economic care l-ar putea angaja cu o sumă de 500 de RON pe lună timp de 3 ani. Acum are 58 de ani și are dreptul la pensie la 61 de ani, dar ar avea dreptul să ceară pensionarea anticipată la 60 de ani și noi până la 60 - 61 de ani îl putem ajuta, plătindu-i angajatorului 500 de lei pe lună. 

 

Acum găsim angajatorii care să fie dispuși să-l angajeze, semnând cu Agenția un astfel de contract”, a declarat Daniel Don. 

 

Întrebat de ce nu s-a făcut ceva pentru acest bărbat înainte, șeful AJOFM Cluj a explicat că: ”Noi îi tratăm egal pe toți șomerii, dar dacă la un moment dat un șomer ne semnalează o situație socială deosebită are o prioritate zero și un alt mod de abordare. Nu putem să îi tratăm pe toți șomerii, toți 12.000, cu aceeași prioritate zero. Sunt situații mai speciale pe care le abordăm și putem să le rezolvăm. Mai mult ca sigur că putem să îl angajăm. Angajatorii vor primi acest ajutor de 500 de RON, dar și noi sunăm personal ca să îi găsim un loc de muncă”, a spus Don.

 

Cei 500 de lei pe lună vor fi acordați angajatorilor în baza Legii 76, pentru categoria de persoane care mai au 3 ani până la pensie.

 

Mircea Florea a scris o scrisoare deschisă adresată Președinției României, Parlamentului și Guvernului prin care cere dreptul de a fi eutanasiat, după ce a fost concediat de la Mechel Câmpia Turzii și nu mai are din ce să se întrețină.

 

Un clujean cere să fie EUTANASIAT. Concediat de Nokia și de Mechel, bărbatul trăiește o CRUNTĂ disperare

Comentarii Facebook