Un clujean cere să fie EUTANASIAT. Concediat de Nokia și de Mechel, bărbatul trăiește o CRUNTĂ disperare

 

Un bărbat de 58 de ani din Câmpia Turzii a solicitat Președinției României, Parlamentului și Guvernului dreptul de a fi eutanasiat. Mircea Florea a fost concediat de unde a lucrat și nu mai are voința de a trăi.

 

El a solicitat, într-o scrisoare deschisă adresată celor trei instituții, EUTANASIEREA.

 

Această scrisoare deschisă este un ultim țipăt de disperare, întrucât la data de 12.06.2012 mi-am pierdut locul de muncă avut la Mechel Service Câmpia Turzii și până în acest moment, terminând perioada de șomaj, nu am reușit să-mi găsesc un loc de muncă. 

 

Părăsit de familie (pentru acest motiv) și fără niciun venit, singur singurel fiind, nu văd nicio alternativă de supraviețuire, aceasta fiind a doua undă a unui seism în viața mea care a durat din 2006 până în 2012. Negăsirea unui loc de muncă se datorează în primul rând vârstei.

 

Nu mai îndur disciminările și marginalizările la care sunt supus, discriminări la care cei în drept, cu toate că există lege în acest sens (Legea nr. 48/2002 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare), nu vor să se implice.

 

Sunt sigur că nu voi primi cadoul mult dorit de la Statul Român și, în această situație începând cu data de 31.07.2013, voi intra într-o grevă a foamei care până la urmă mă va duce tot la moarte, pe care mi-o doresc mult.

 

Am decis că greva foamei s-o fac la domiciliul meu, căci singur fiind, atunci când rezistența organismului cedează nu există nimeni care să mă ducă și să mă aducă dintr-un loc public, așa că prefer să-mi dau duhul în locuința mea”, a afirmat Mircea Florea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Șeful AJOFM Cluj, Daniel Don, a declarat pentru Știri de Cluj că, cel mai probabil, bărbatul va fi angajat, dar că acesta a greșit pentru că nu l-a contactat din timp, preferând să trimită această scrisoare deschisă.

 

Șeful AJOFM Cluj, despre clujeanul care cere EUTANASIEREA: Nu putem să tratăm toți șomerii cu prioritate ZERO

 

Comentarii Facebook