Se teme DNA Cluj ca primarul Sorin Apostu ar putea fi eliberat?

 

Cererea procurorilor DNA Cluj de prelungire a mandatului de arestare cu inca 29 de zile pentru Sorin Apostu se va judeca imediat dupa cererea acestuia de eliberare sub control judiciar.

 

Avocatul Tiberiu Ban a declarat pentru Stiri de Cluj ca primarul Sorin Apostu va fi adus la Curtea de Apel Cluj astazi, la ora 13.00, cand este programata sedinta in care va fi judecata cererea de eliberare sub control judiciar. "Suntem programati la ora 13.00 si la ora 14.00. Prima data se va judeca eliberarea sub control judiciar, iar apoi cererea DNA Cluj de prelungire a mandatului in cazul lui Sorin Apostu si Calin Stoia", a declarat Tiberiu Ban.

 

Surse judiciare au declarat ca, prin aceasta masura, procurorii DNA Cluj vor sa se asigure ca primarul va ramane in arest, in cazul in care va fi eliberat sub control judiciar.

 

Avocatii primarului Sorin Apostu au inregistrat la Curtea de Apel Cluj cererea prin care solicita eliberarea sub control judiciar, joi, 29 noiembrie, iar la scut timp si procurorii DNA Cluj au depus cererea prin care solicita prelungirea mandatului.

 

Stiri de Cluj va prezenta pe larg ce se va intampla la Curtea de Apel Cluj.

Comentarii Facebook