Se strică vremea în acest weekend la Cluj. Ploile revin, iar temperaturile scad neașteptat de mult


Din păcate, deși ar trebui să ne bucurăm de soarele de primăvară și de adierea caldă a vântului, la Cluj vom avea parte de cu totul și cu totul alt ceva. Prognoza meteo din acest weekend arată că județul Cluj va fi acoperit de nori, iar clujenii vor avea parte de trei zile ploioase cu temperaturi minime care vor coborâ chiar și la un grad Celsius.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea din județul Cluj nu este una favorabilă în acest weekend, fiind așteptate ploi și temperaturi mult sub media normală din această perioadă.

VINERI - 8 APRILIE

Deși weekendul începe promițător cu temperaturi de până la 16 grade Celsius în ziua de vineri, 8 aprilie, soarele va dispărea spre seară, iar șansele de precipitații vor vi de 25% și vântul va sufla și cu 50 km/h.

SÂMBĂTĂ - 9 APRILIE

Chiar dacă sâmbătă sunt anunțate 19 grade Celsius, ploile își vor face simțite prezența. Șansele de precipitații cresc la 61%, iar vântul va sufla cu 46 km/h. Pe timpul nopții minimele coboară la 5 grade Celsius, iar șansele de precipitații cresc la 81%.

DUMINICĂ - 10 APRILIE

Duminică, 10 aprilie, vremea se răcește brusc, fiind așteptate 9 grade Celsius pe timpul zilei și doar un grad pe timpul nopții. Cerul va fi acoperit de nori în proporție de 95% și șansele de ploaie cresc la 86%.

Potrivit meteorologilor, începutul de săptămână va fi unul frumos, cu șanse aproape inexistente de ploaie.


Comentarii Facebook