Se strânge LAȚUL! Vila de LUX a comisarului Alexandru Mureşan, EXECUTATĂ silit

 

Veștile rele se țin lanț pentru Alexandru Mureșan, unul dintre cei mai bogați polițiști clujeni. Zilele trecute a fost debarcat de la conducerea IPJ Cluj și pus șef la Rutieră, dar tot atunci a aflat că vila lui ”secretă”, estimată la 300.000 de euro, este excutată silit.

 

BRD a cerut printr-un executor judecătoresc recuperarea sumei de 247.690 de euro, iar vila lui Mureșan, care nu apare în declarația de avere, a fost scoasă la vânzare. 

 

Comisarul a derulat în ultimii ani, împreună cu soția lui, afaceri imobiliare de milioane de euro. În declarația de avere este foarte zgârcit un informațiile și nu a trecut decât faptul că deține a opta parte dintr-o jumătate de locuință din Cojocna, adică 8 metru pătrați, fără a menționa nimic despre vila de lux din cartierul Andrei Mureșanu. El menționează că, în 2011, a câștigat, cu soţia sa la un loc, 94.600 lei, circa adică 1.800 euro pe lună. De asemenea, a trecut și creditul de 300.000 de euro luat de la BRD, unde numai ratele lunare erau de 3.000 de euro.

 

Acum s-a făcut și lumină. BRD vinde vila din Andrei Mureșanu pentru neplata ratelor. Vorbim despre suma de 247.690 euro, la care se adaugă dobânda.

 

Licitația pentru vila de pe strada Pinului, nr. 7, va fi administrată de un executor judecătoresc din Turda și va fi organizată în 28 martie.

 

Noi am făcut o separaţie de bunuri, prevăzută de Codul Civil. Fiecare dintre soţi este cu averea lui”, a spus Alexandru Mureşan, despre faptul că nu și-a trecut vila în declarația de avere. 

 

Afacerile de milioane de euro ale adjunctului șefului IPJ Cluj, Alexandru Mureșan. Vezi AICI care sunt acestea

 

Pe autorizația de construire a vilei de pe strada Pinului, apare, suspect, numele ambilor soți, semn că averea nu este atât de ”separată”.

 

Comisarul Alexandru Mureșan deține o vilă de 300.000 de euro pe care nu a declarat-o

Comentarii Facebook