Sambata 26 Octombrie

Se pune batista pe țambal în cazul copilului fugit de la o creșă din Gheorgheni, strada Vaida Voievod?


Poliția a făcut o anchetă în urma dezvăluirii Știri de Cluj, care anunța, la sesizarea unor clujeni, că a fost găsit un copil de circa 2 ani, singur pe stradă, lângă Iulius Mall, în timp ce încerca să treacă strada. 

Oamenii au luat copilul și l-au predat unității de învățământ de la adresa Vaida Voievod, nr 63, la Octofun Academy. Știri de Cluj a sunat miercuri la toate grădinițele și creșele din zonă, dar și la Octofun Academy, ultimii negând că le-a dispărut un copil. 

Poliția Cluj a precizat că în curtea imobilului cu nr. 63 de pe strada A. V. Voievod din Cluj-Napoca funcționează o instituție de învățământ privată și un alt operator economic cu obiect de activitate diferit.

Cei de la Octofun Academy au fost luați la întrebări, dar au spus că băiatul a plecat numai până în curtea vecină.

În jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secției 3 Poliție au demarat verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care un minor în vârstă de aproximativ 3 ani, înscris în cadrul unei grădinițe situată în cartierul Gheorgheni, ar fi părăsit pentru scurt timp incinta unității respective, în timpul orelor de program.

Din primele date rezultă faptul că minorul care se afla în curtea instituției, alături de alți preșcolari, supravegheați de personalul desemnat, ar fi părăsit preț de câteva momente incinta unității, prin poarta de acces utilizată de angajați, la momentul acela închisă, însă neasigurată.

Minorul s-ar fi deplasat până în curtea comună a instituției în cauză și a unei societăți comerciale, moment în care a fost observat de o femeie și de un angajat al societății. Ulterior a fost lăsat în grija reprezentanților unității”, precizează Poliția Cluj.

Cei care au găsit copilul pe stradă și ne-au sesizat se întreabă dacă nu cumva cei de la școala privată nu încearcă să minimalizeze cazul. 

Dacă ați fost martorul unui incident care poate deveni o știre sau cunoașteți nereguli, încălcări ale legii, ne puteți sesiza pe office@stiridecluj.com, Whatsapp (0722804093) sau pe Facebook, iar reporterii noștri le vor investiga. 

Comentarii Facebook