Se prelungeşte termenul de depunere a noilor oferte de rute aeriene

 

Depunerea ofertelor în cadrul procedurii de selecţie publică pentru acordarea de ajutor financiar de către CJ Cluj operatorilor aerieni care deschid rute noi cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca se prelungeşte până la 1 octombrie, ora 09.00.

Termenul iniţial era 24 septembrie.

Reamintim în acest context faptul că, la sfârşitul lunii august, Consiliul Judeţean Cluj şi Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au anunţat lansarea procedurii de achiziţie prin selecţie publică a ofertelor pentru acordarea de ajutor financiar la deschiderea de noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Obiectul contractelor ce vor fi încheiate îl constituie realizarea de către companiile aeriene a serviciilor de transport aerian de pasageri pe ruta/rutele pentru care beneficiază de ajutor financiar la înfiinţare din partea achizitorului. Contractele se vor încheia pe o perioadă de 7 ½ ani (90 de luni).

Rutele pentru care se va acorda ajutorul financiar sunt următoarele:

Lot nr. 1 – crearea,  promovarea şi dezvoltarea unei legături aeriene între Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca şi Aeroportul Bruxelles Sud Charleroi (Belgia)

Lot nr. 2 - crearea,  promovarea şi dezvoltarea unei legături aeriene între Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca şi Aeroportul Weeze Nierderhein (Dusseldorf - Germania).

Procedura aplicată pentru atribuire este procedura de selecţie publică a ofertelor, documentaţia pentru ofertanţi putându-se ridica de la sediul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, contra sumei de 100 de Euro fără TVA, ofertele putând fi depuse la Registratura Consiliului Judeţean Cluj, Calea Dorobanţilor nr. 106, CP. 400609, Cluj-Napoca, până cel târziu la data de 1 octombrie 2012.

Totodată, în perioada următoare se va organiza o nouă procedură de selecţie publică pentru alte patru noi destinaţii: Alicante (Spania), Torino-Cuneo (Italia), Dublin (Irlanda) şi Berlin Schönefeld (Germania).

Comentarii Facebook