Se pot mândri clujenii cu OZN -ul de la intersecția din Grigorescu? - FOTO


Sensul giratoriu din Grigorescu este denumit deja OZN -ul de la Cluj.

Edilul Clujului se mândrește cu prima stradă smart din RO. E timpul să includă pe lista mândriei și pe primul OZN giratoriu din RO. A fost văzut la intersecția Goga cu Grigorescu. Cred că a ajuns pe Terra de câteva luni”, au scris clujenii pe Facebook, pe grupul Clujul Civic.

Clujenii au început să facă glume: ”Acest OZN a fost lovit de un meteorit deasupra pādurii hoia, si s'a prābușit în intersecție. Asteroidul a rămas înfipt în epava UFO, iar micul marțian a supraviețuit, s'a îmbrăcat în costum și s'a infiltrat în primărie, unde pune în aplicare un plan de distrugere a naturii în municipiul nostru”.

”De fiecare data cand trec pe acolo masina se comporta bizar si toti cei de la care am imprumutat ceva ma suna...Basca si nevasta-mea imi aduce aminte de bolunziile pe care le faceam odata....”.

”Oricât de mic ar fi un giratoriu, tot se poate planta un copac sau măcar o tufă în centrul său. Așa ar fi vizibil în mod natural, contrastul cu asfaltul ar fi evident și n-am mai avea nevoie de luminițe verzi care clipocesc sau 3 rânduri de borduri multicolore.

De exemplu așa:

155951381_10224448881480774_4886445269162040458_o.jpg

”Acel giratoriu a fost pus pe gratis de o firmă producătoare românească, din ce imi aduc aminte. Firma respectivă parca avea nevoie de portofoliu ca sa ii ajute in licitații viitoare. Asta a convins Primăria sa il accepte, deși e foarte urât”.

Comentarii Facebook