Se încălzește vremea, însă nu scăpăm de temperaturile negative pe timpul nopții. Vezi prognoza meteo pe toată săptămâna


Meteorologii anunță că vremea se va încălzi în Cluj-Napoca, însă nu vom scăpa de temperaturile negative de pe timpul nopții.

După mai multe zile în care și temperaturile pe timpul zilei au fost negative vremea dă semne că se îmbunătățește. Conform meteorologilor, chiar dacă temperaturile vor fi mai ridicate nu vom scăpa de nopțile cu temperaturi sub zero grade.

Prognoze meteo în săptămâna 13-19 februarie în Cluj-Napoca

Luni, 13 februarie: Temperaturi maxime de 3 grade Celsius, minime de -1 grad Celsius. Soarele iese puțin din nori, 4% șanse de precipitații.

Marți, 14 februarie: Temperaturi maxime de 4 grade Celsius, minime de -2 grade Celsius. Vântul va sufla cu putere (44 km/h), iar șansele de precipitații sunt de 15%.

Miercuri, 15 februarie: Temperaturi maxime de 5 grade Celsius, minime de -5 grade Celsius. Însorit spre parţial noros, cu 3% șanse de precipitații.

Joi, 16 februarie: Temperaturi maxime de 5 grade Celsius, minime de -3 grade Celsius. Vreme cu nori şi soare, iar cerul va fi în proporție de 70% acoperit de nori.

Vineri, 17 februarie: Temperaturi maxime de 6 grade Celsius, minime de 1 grad Celsius. Cerul va fi în mare parte acoperit de nori, șansele de precipitații 25%.

Sâmbătă, 18 februarie: temperaturi maxime de 7 grade Celsius, minime de 1 grad Celsius. Șansele de ploaie cresc la 57%.

Duminică, 19 februarie: Temperaturi maxime de 7 grade Celsius, minime de zero grade Celsius. Aversă de ploaie sau ninsoare, iar șansele de precipitații vor fi de 35%.


Comentarii Facebook