Se ia gazul pe mai multe strazi din Cluj-Napoca, vineri, 4 noiembrie


E.ON Gaz Distributie sisteaza temporar, vineri, 4 noiembrie, alimentarea cu gaz pe cateva strazi din municipiul Cluj Napoca.

"La sfarsitul lunii septembrie a.c., E.ON Gaz Distributie a demarat un amplu proiect de investitii pentru modernizarea sistemului de distributie a gazelor naturale pe strazile Caii Ferate, Giordano Bruno, Olteniei, Tabacarilor, Codrului, Garii si Papiu Ilarian din municipiul Cluj-Napoca. Investitia in valoare de aproape 5 milioane de lei  vizeaza inlocuirea a circa 6 kilometri din reteaua de distributie a gazelor naturale.

Pentru cuplarea conductei reabilitate de pe str. Giordano Bruno la sistemul de distributie, E.ON Gaz Distributie va intrerupe alimentarea cu gaze naturale in cursul zilei de vineri, 04 noiembrie a.c., incepand cu ora 09.00, pe strazile: Giordano Bruno, Corneliu Coposu (partea cu numere impare pana la str. Metalul Rosu), Maiakovski, Timisoarei, Trandafirilor, Atelierului, Depoului, Poienarilor, Piatra Craiului, Soarelui, Metalului si Strungarilor din municipiul Cluj Napoca", precizeaza reprezentantii companiei.

Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil incepand cu ora 16.00.

Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Comentarii Facebook