Se deschide un târg de Crăciun în cartierul Iris. Boc promite un decor pe măsură


Primăria Cluj-Napoca anunță un proiect pilot în cartierul Iris: Mini târg de Crăciun în perioada 6-11 decembrie. 

Începând din 6 decembrie, pentru 6 zile, Piața Karl Liebknecht din cartierul clujean Iris va găzdui un „mini târg de Crăciun”, în cadrul unui proiect finanțat prin programul european Interreg, anunță Emil Boc.

În cadrul evenimentului vor avea loc concerte de colinde, un spectacol inedit de balet, vor fi prezenți meșteri populari locali cu obiecte lucrate manual și bunătăți, iar decorul va fi unul pe măsură.”, a precizat edilul.

Acest proiect pilot reprezintă un nou pas pentru organizarea de evenimente cu impact pentru comunitățile din cartierele clujene. După spectacolul de operă „My Fair Lady” - organizat în cadrul Zilele Clujului în aceeași locație și primit foarte bine de locuitorii din Iris - și proiectul „Străzi deschise”, testăm prin acest târg de Crăciun un concept care ulterior să poată fi dezvoltat și replicat și în celelalte zone ale orașului. Urmărim să avem evenimente de calitate în cartiere, ne uităm la modele din alte orașe europene legate de dinamica urbană, iar feedback-ul clujenilor este foarte important în conceperea acestor evenimente.”, încheie primarul.

Comentarii Facebook