O tânără din Huedin a fost arestată pentru furt calificat! A sustras mii de lei din biroul unei firme din oraș


O tânără de 21 de ani este cercetată într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, după ce în data de 15 noiembrie ar fi pătruns într-un birou situat pe strada Republicii din orașul Huedin. Fata a furat dintr-o borsetă aflată pe un corp de mobilier circa 22.000 de lei.

La data de 15 noiembrie a.c., în intervalul orar 09.30 – 12.00, aceasta ar fi pătruns într-un birou situat pe strada Republicii din orașul Huedin, iar dintr-o borsetă aflată pe un corp de mobilier ar fi sustras suma de 22.000 de lei.

În acest context, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale Huedin au efectuat activități investigativ-operative împreună cu Serviciul Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, care au condus la identificarea autorului faptei, stabilind faptul că este vorba despre o tânără de 21 de ani.”, anunță IPJ Cluj.

La data de 29 noiembrie, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore, iar în aceeași zi a fost prezentată magistraților Judecătoriei Huedin în vederea dispunerii altei măsuri preventive. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comentarii Facebook