Se cauta voluntari pentru programul de reabilitare a Gradinii Botanice din Cluj

Asociatia Femeilor de Afaceri (AFA) din Cluj cauta voluntari pentru programul "Voluntarul Verde", al carui scop este refacerea Gradinii Botanice.

 

"Voluntarii vor fi implicati in activitatile campaniei "Un oras pentru o gradina", care se desfasoară in perioada 19 mai - 16 iunie 2011. De asemenea, ei vor distribui prin oras "Cartonasul verde", mecanism prin care clujenii vor putea ajuta si deveni prieteni ai Gradinii Botanice. Valoarea recomandata a unui astfel de cartonas este de 1 leu", se arata intr-un comunicat al AFA Cluj.

 

Inscrierile la voluntariat se fac completand formularul de înscriere de pe site-ul www.afacj.ro, incepand din 23 mai si pana in 31 mai 2011.

 

Din fondurile stranse in cadrul campaniei va fi reconstruita Gradina Japoneza, va fi refacuta semnalizarea din incinta Gradinii, va fi infiintat un punct de relaxare destinat nevazatorilor care va include si placute de identificare a plantelor scrise in alfabet Braille si vor fi restaurate vechile statui existente in Gradina Botanica.

 

Vezi si

Femeile de afaceri din Cluj vor sa restaureze Gradina Botanica! Primul pas incepe cu Gradina Japoneza

Comentarii Facebook