Miercuri 24 Aprilie

Se anunță un weekend cald și plin de soare. Vezi care va fi vremea în următoarele trei zile la Cluj-Napoca


Vremea se îmbunătățește simțitor în municipiul Cluj-Napoca. Șansele de ploaie sunt reduse față de zilele trecute când meteorologii au emis Cod Galben de plaoie în mai multe zone ale județului Cluj. Soarele își va face simțită prezența pe tot parcursul weekend-ului, iar ploile vor fi de scurtă durată. 

Meteorologii au venit cu vești îmbucurătoare în ceea ce privește vremea din acest weekend.  La Cluj vom avea parte de un weekend plăcut, deși sâmbătă vor fi anunțate câteva reprize de ploaie, acestea vor fi calde și de scurtă durată. 

Vineri, 20 mai

Cerul va fi însorit, iar pe timpul zilei sunt anunțate 24 de grade Celsius. Șansele de ploaie dunt de 0%, astfel că, ne putem bucura din plin de o si însorită și călduroasă. În schimb, pe timpul nopții minimele coboară chiar și până la 10 grade Celsius. 

Sâmbătă, 21 mai

Meteorologii anunță câteva reprize de ploaie scurte, șansele de precipitații fiind de 55%, însă cele 27 de grade Celsius anunțate vor face ca picăturile de ploaie să fie calde. Noaptea va veni cu 11 grade Celsius în termometre. 

Duminică, 22 mai

Clujenii scapă de ploi, șansele de precipitații scăzând spre 4%. Maxima zilei va ajunge la 21 de grade Celsius, cerul fiind senin, iar soarele va străluci puternic, iar vântul va mai da târcoale,  suflând cu 44 km/h. Pe timpul nopții sunt prognozate 10 grade Celsius. 


Comentarii Facebook