Se adună alimente pentru proiectul ”Nepoți de Crăciun”. Cum poți dona - FOTO

 

Cea de-a șasea ediție a evenimentului caritabil ”Nepoți de Crăciun”, inițiat de mentalistul Cristian Gog prin Asociația Magic Peopl, are loc duminică, 13 decembrie, începând cu ora 13:00, în Polus Center Cluj, zona Food Court.

 

În fiecare an, tot mai mulți clujeni au fost nepoți pentru vârstnicii de la Centrele de zi din Cluj, donând alimente, astfel numărul pachetelor donate ajungând de la 100, în 2010, până la 1600, în 2014. 

 

Anul acesta nepoții de Crăciun iși doresc să strângă alimente pentru 2000 de pachete care vor ajunge la vârstnicii a căror familii nu le sunt aproape de sărbători, dar care merită multă iubire și atenție din partea tuturor.

 

La evenimentul de duminică, 13 decembrie, voluntarii vă vor întâmpina cu zâmbetul pe buze și vă vor spune cine sunt Nepoții de Crăciun și mai ales ce alimente puteți dona. Tot la eveniment îi puteți vedea pe bunicii care vă pregătesc un spectacol de colinde, pe tineri artiști care vor interpreta piese pe gustul tuturor și pe cei de la Fantasmagia care vor susține un spectacol de pantomima și unul de magie, care vă vor încânta atât pe dvs cât și pe cei mici. La fel ca în fiecare an, puteți să vă faceți poze cu familia, prietenii, apropiații sau chiar cu Nepoții de Crăciun, într-un cadru de sărbătoare – poze pe care cei de la Ciorchin le vor printa pe loc!

 

Evenimentul va fi prezentat de băieții de la EpicShow. 

 

Dacă nu puteți ajunge la eveniment, puteți să donați și înainte, pentru că anul acesta au nevoie de cât mai multe alimente: 

- cozonaci

- paste fainoase

- făină de mălai

- făină albă

- fructe

 

O altă modalitate prin care puteți face donații este în contul Asociației Magic People, iban: RO43BTRL06601205I50549XX Banca Transilvania Cluj-Napoca – banii donați vor fi folosiți pentru a achiziționa toate cele de mai sus!

 

Asociația Magic People este o organizație non-profit care își dorește ca prin proiecte de tipul ”Nepoți de Crăciun” să își aducă contribuția în a ajuta moral și material copii și vârstnici. Nepoți de Crăciun nu este doar un proiect sezonier, este denumirea pe care o au membrii asociației, aceștia organizând evenimente pentru copii și vârstnici pe tot parcursul anului. Mai multe detalii despre asociație și proiectele acesteia puteți găsi pe www.nepotidecraciun.ro.

Comentarii Facebook