Luni 18 Ianuarie

SDEE Transilvania Nord anunță că Centrul de relații cu utilizatorii, de pe strada Taberei, își mută activitatea online


SDEE Transilvania Nord anunță că cei care vor să ceară racordarea la rețeaua de electricitate se pot adresa Centrului de relații cu utilizatorii, de pe strada Taberei, numai în sistem online.

Având în vedere contextul epidemiologic actual generat de pandemia de Covid- 19, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord – Sucursala Cluj-Napoca anunță că activitatea de acces la rețea a Centrului de relații cu utilizatorii de pe str. Taberei, nr. 20 din Cluj-Napoca, se va desfășura exclusiv on-line în perioada 25.11.2020 - 10.12.2020.

În această perioadă, solicitanții pot transmite documentațiile aferente procesului de racordare la rețea prin poșta electronică, la adresele de e-mail office.cluj@distribuție-energie.ro sau accesretea.cluj@distribuție-energie.ro .

SDEE Transilvania Nord asigură toți consumatorii că implementează cu strictețe toate recomandările emise de autoritățile publice în această perioadă și depune toate eforturile pentru ca activitatea să nu fie perturbată.

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE Transilvania Nord), parte a Grupului Electrica, este operatorul de distribuție a energiei electrice care deservește zona de Nord-Vest a Transilvaniei. Compania își desfășoară activitatea în județele Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Bihor, Sălaj și Cluj, având o arie de operare de aproximativ 34.160 kilometri pătrați. Cu o tradiție de 120 de ani, SDEE Transilvania Nord oferă servicii pentru aproximativ 1.2 milioane de consumatori, prin intermediul unei rețele de distribuție cu o lungime de peste 43.500 kilometri și a unei echipe de peste 2.230 de angajați. 

.

Comentarii Facebook