Scrisoarea emotionanta a unui CIUMPALAC: "Avem stabilitate economica creata cu sangele unor fiinte nevinovate"


O clujeanca a trimis o scrisoare emotionanta politicienilor din Romania, prin care face si apel la oameni sa fie uniti.

"90% dintre romani o duc prost sau foarte prost in Romania. Cu toate acestea, cei 10% care au furat pana au saracit tara, sunt disperati sa nu piarda puterea. Pentru ca pierderea puterii ar inseamna puscarie pentru ei. De la excedent bugetar, la deficit a fost doar un pas. Pas facut cu succes de catre PDL (cu sustinerea UDMR, bineinteles).

Desi romanii saracesc pe zi ce trece, desi romanii platesc din ce in ce mai multe taxe, situatia din Romania este comparata cu situatia din alte tari din Europa, bineinteles noi iesind in avantaj datorita masurilor ucigase ale PDL. Avem stabilitate. Minunat! O stabilitate creata cu sangele unor fiinte nevinovate, mai exact taieri multiple de salarii, pensii, alocatii etc. Pana si cainii au cazut victime acestei campanii ucigase. Dar avem stabilitate! Intr-o tara care nu produc decat pentru export, intr-o tara care importa pana si rosii si mere, pentru ca agricultura a fost pusa pe butuci, o tara fara industrie, o tara cu sute de mii de someri, dar care isi lauda stabilitatea prin masuri de taieri si cresteri de taxe, este o tara cu un picior in groapa, foarte aproape de faliment.

Acest aspect nu este mentionat de nimeni. NU EXISTA STABILITATE intr-o tara care consuma mai mult decat produce, intr-o tara care exporta si putinul pe care il produce. Stabilitatea obtinuta din varsarea de sange a copiilor ucisi in spitale, pentru ca medicii buni pleaca, pentru ca nu exista medicamente, pentru ca nu exista dotari, este o falsa stabilitate.

Si pentru ca PDL stie cat este de incompetent, toata stradania sa a fost indreptata spre a dezbina, spre a manipula, spre a ucide acolo unde o voce indraznea sa spuna STOP ABUZURILOR. Suntem discreditati, discriminati, abuzati fizic si psihic de o conducere a tarii bolnava, de o conducere psihopata lipsita de empatie, moralitate si compasiune. Pana si mimarea unor sentimente nobile ii face sa le tremure vocea si chipul sa li se schimonoseasca. Nu se mai vorbeste despre sufletul oamenilor, ci despre pragmatism. Nu se mai vorbeste despre educarea oamenilor, ci despre prostirea lor prin orice mijloace. Pentru ca un om inteligent, un om civilizat, un om competent, un om care are suflet este un om care se va rascula impotriva abuzurilor comise de PDL. Si pentru ca acesti oameni au facut-o deja, s-a incercat prin orice mijloace fie intimidarea lor, fie discreditarea lor. Ramane de vazut daca tehnicile de manipulare aplicate nu doar de PDL+Basescu, ci si de alti dictatori celebri, vor da rezultate in Romania.

Toate tehnicile de manipulare nu ma vor opri ca in toamna sau oricand se va vota, sa pun stampila pe un alt partid, care sper ca a invatat din greselile PDL si care isi va educa poporul in spiritul iubirii, bunului simt, compasiunii, respectului fata de semeni si de alte fiinte lipsite de aparare si care se va ocupa de cultura oamenilor, pentru ca doar asa putem aduce valoare tarii.

Daca Traian Basescu si PDL vor varsare de sange, nu vor pleca de la conducerea tarii, in parte pentru ca-si apara hotiile, in parte pentru ca nu le pasa de romani. Daca ar fi OAMENI, ar intelege ca romanii nu-i mai vor. Un psihopat, insa, se poarta exact ca ei. Cu indiferenta fata de sufletul romanilor, cu aroganta si cu bataie de joc fata de valorile culturale si spirituale ale oamenilor.

Fata de toate cele scrise mai sus, solicit demisia presedintelui Traian Basescu, organizarea de alegeri anticipate si renuntarea la comasarea alegerilor!

Incetarea abuzurilor se poate face doar prin divortul de abuzatori! O persoana care comite abuzuri nu se va schimba niciodata. Dupa prima palma isi cere scuze, dupa a doua palma va plange, dupa a treia palma te va ameninta, dupa a patra palma te va denigra, dupa a cincea palma iti va explica ca asa se obtine stabilitatea intr-o familie, dar abuzurile nu vor inceta niciodata. Tocmai de aceea, daca vrei sa inceteze, trebuie sa intorci spatele abuzatorului si sa-i spui ferm ca nu mai vrei sa-ti conduca viata, sa-ti calce sufletul in picioare si sa-ti compromita imaginea!

Binele trebuie sa invinga!

Nicoleta - vierme ciumpalac

P.S. Va multumesc ca mi-ati jignit parintii, bunicii, prietenii pentru ca au indraznit sa ceara sa fie respectati si tratati cu bun simt. Nu ne-ati inselat asteptarile nici de aceasta data. Protestele ne-au aratat adevarata dvs. fata, lasand sa cada masca inselaciunii acolo unde nu cazuse inca.

Mesaj transmis deputatilor PDL, Presedintelui Romaniei, guvernului, eurodeputatilor PDL, mass-mediei nationale si internationale, din diaspora, Patriarhiei Romaniei etc."

Comentarii Facebook