Școala de dans Genessis Dance Studio organizează un Flashmob de Ziua Internațională a Toleranței. Vezi cum te poți înscrie


În apropierea Zilei Internaționale pentru Toleranță, Școala de Dans Genessis Dance Studio propune două săptămâni de dezbateri și dans în numele toleranței.

Până în 16 noiembrie organizatorii îi așteaptă pe cei doritori în studioul organizației, dar și în școlile Clujene partenere. Sunt așteptați atât copiii cât și tinerii care își doresc să dezbată subiectul toleranței într-un spațiu sigur, de creație, cu suport, ghidat de către profesioniști, propunând și un model practic de aplicare a toleranței pornit din limbajul corpului prin dans.

Pornind de la diferența uriașă de stil dintre balet și dansul de stradă, organizatorii au construit o coregrafie despre toleranță care îmbină atât diferențele, cât și asemănările dintre cele două stiluri. Această coregrafie va fi pusă în aplicare pe date de 16 noiembrie, de Ziua Internațională Pentru Toleranță, într-un flashmob ce va avea loc în centrul orașului alături de cât mai mulți tineri.

gennessis.jpg

Ce veți exersa în cadrul Campaniei Genessis Dance Studio pentru Toleranță:

  • exprimarea liberă nonviolentă;
  • afirmarea opțiunii personale;
  • acceptarea opțiunii celor din jur;
  • activismul social;
  • soluționarea nonviolentă a conflictelor;
  • mijloace alternative de exprimare;
  • sănătatea holistică prin iubire de sine;
  • sportul și mișcarea ca promotori ai sănătății.

Trăim într-un context geopolitic și economic atât de tensionat încât orice model de toleranță și dezbatere nonviolentă poate deveni o gură de aer mult așteptată, o sursă de posibilă inspirație si de speranță care ne poate ajuta să mergem mai departe mai frumos.

Așa că doritorii sunt așteptați să danseze împreună pentru toleranță timp de două săptămâni.

Program

Sapt 1-4 nov :

Genessis Dance Studio, Liceeul Elf

Sapt 7-11 nov:

Genessis Dance Studio, Liceul de Informatică ,,Tiberiu Popovici”, Școala Generală ,,Ioan Bob”

Sapt 14-16 nov:

Genessis Dance Studio

16 Nov-UNESCO International Day for Tolerance

FLASHMOB GENESSIS DANCE STUDIO PENTRU TOLERANȚĂ

street vs ballet.jpg

Toleranța este armonie în diferențe. Organizatorii Campaniei Genessis Dance Studio pentru Toleranță te invită așadar să te armonizezi alături de ei prin dans!


Comentarii Facebook