Tânăr reținut pentru furt în cartierul Someșeni. S-a cauzat un prejudiciu de 4.500 de lei


Un tânăr din Cluj a fost reținut de polițiștii clujeni, după ce ar fi sărit gardul unei societăți comerciale din cartierul Someșeni, iar ulterior, după forțarea ușii de acces ar fi sustras din interior mai multe produse. Prejudiciul a fost evaluat la suma de 4.500 de lei.

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr, în vârstă de 27 de ani, cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în urma căreia s-a cauzat un prejudiciu de 4.500 de lei.

În urma activităților investigative, polițiștii l-au identificat pe tânărul de 27 de ani, bănuit de faptul că, la data de 25 octombrie a.c., în intervalul 02.00-03.30, ar fi escaladat gardul unei societăți comerciale din cartierul Someșeni, iar ulterior, după forțarea ușii de acces ar fi sustras din interior mai multe produse.”, anunță IPJ Cluj. 

Prejudiciul evaluat la suma de 4.500 de lei, a fost recuperat în proporție de 80 la sută, în urma activităților derulate.

În baza probatoriului administrat față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comentarii Facebook