Scene incredibile dintr-o spălătorie din Cluj: ”Am avut “plăcerea” de a vedea ce nu am crezut vreodată că o sa văd” - FOTO


Un șofer s-a dus cu mașina la o spălătorie din Turda, județul Cluj, iar în timp ce lucra l-au trecut nevoile. Disperat omul nostru s-a pus lângă mașină, crezând că nimeni nu îl vede, dar ochiul magic al camerei de supraveghere era pe el. 

Oficialii spălătoriei au descoperit ulterior ”minunea”, au studiat imaginile de pe camerele de supraveghere, iar acum vor să îl facă vedetă pe șofer.

Haideți cu un share vă rog să facem vedetă din cine merită să fie vedetă, să îl cunoască cât mai multe persoane, care merită respect, aplauze și cuvinte de laudă pentru faptele lor!!!

Zilele trecute am avut “plăcerea” de a vedea ce nu am crezut vreodată ca o sa vad, dar ce mai… există acel capitol ”când crezi că le-ai văzut pe toate”.

Primul premiat pentru fapta lui pe lista mea ar fi acest ”domn”, care își face nevoile unde îl trece, ce mai, l-a trecut că…ea în spălătorie, mai exact pe pista de spălare…acolo s-a și ”descarcat omul de povara”!!!!”, a explicat reprezentantul micuței afaceri. 

418830703_7404477416257449_3359112903338304923_n.jpg

Acesta l-a menționat și pe un alt șofer, care a produs stricăciuni după un drift eșuat.

Al doilea premiat este șoferul autoturismului marca Opel Insignia, la care deocamdată nu dau nume si poza cu identitatea “domnului “dar care sigur se știe și e conștient și de fapta lui care l-a comis în spalatorie, doar atat am sa ii transmit: dacă te-ai crezut la o cursa de masini sau drift și ai reușit sa o gafezi încât să faci și ceva pagube pe unde ți-ai arătat talentele de mare șofer, trebuia să ai bunul simt (tu sau prietenul la care le-ai făcut demonstrațiile de drift) să suni și să îți recunoști fapta!! Dacă tot ai reușit să distrugi panoul acela de comandă care te-a încurcat maxim, te-ai uitat de câteva ori la el să vezi ce ai isprăvit oare nu te-a dus capul sa iei si numărul de telefon pus la dispozitia clientilor pe acel panou pentru a anunta isprava???!!

Oricum ar fi, amandoi meritati tot “respectul” pentru bunul simt de care ati dat dovada!!”, conform sursei citate.

417700339_7404508136254377_3915394292081098961_n.jpg

Comentarii Facebook