Scene desprinse din filmele cu mafioți, la Cluj! Un bărbat a fost răpit din propria casă și bătut. A fost găsit în timp ce era dus la pădure


Scene ce par scoase din filmele cu mafioți au avut loc zilele trecute la Cluj. Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Buza, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 

Conform IPJ Cluj, la data de 23 iunie a.c., în jurul orei 02:00, cel în cauză, fiind sub influența alcoolului, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat în vârstă de 58 de ani, din Buza, unde, pe fondul unui conflict mai vechi, l-ar fi agresat.

Ulterior, cel în cauză ar fi urcat persoana vătămată într-un autoturism și ar fi transportat-o până la domiciliul acestuia unde ar fi ținut-o, contrar voinței acesteia, circa 2 ore, timp în care ar fi agresat-o și i-ar fi adresat amenințări.

În jurul orei 04:50, bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul înspre o pădure de la marginea localității Buza. La vederea organelor de poliție, acesta nu a oprit la semnalele agenților și a încercat să scape. Polițiștii au pornit în urmărirea lui și au reușit să-l oprească. În autoturism se afla și persoana vătămată.

În ceea ce–l privește pe bărbatul în vârstă de 38 de ani, polițiștii au stabilit că nu deținea permis de conducere și că se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 24 iunie a.c., bărbatul a fost arestat preventiv de către magistrați.


Comentarii Facebook