Scenariu de FILM la Cluj. Trei ”recuperatori” au sechestrat un bărbat și l-au obligat să le dea un teren și o mașină



Trei clujeni au fost reținuți de poliție după ce au sechestrat un bărbat și l-au șantajat să le cedeze un teren și un autoturism.

La data de 8 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul I.P.J. Cluj - Serviciului de Investigaţii Criminale, în urma cercetărilor efectuate, au reţinut pentru 24 de ore 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 55 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de şantaj şi lipsire de libertate în mod ilegal.

La data de 25 august a.c., cei trei bărbaţi, din Cluj-Napoca şi Baciu, ar fi lipsit de libertate, în mod ilegal, un bărbat de 46 de ani, din comuna Feleacu, sub motivul recuperării unei sume de bani pe care acesta le-o datora”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Mai exact, în jurul orei 18:30, cei în cauză s-au întâlnit cu persoana vătămată într-un local public de pe raza comunei Floreşti şi, contrar voinţei acestuia, l-ar fi dus în cartierul Mănăştur. Aici, bărbatul de 46 de ani ar fi fost obligat să încheie două contracte de vânzare-cumpărare aferente unui teren şi unui autoturism, în contul pretinsei datorii.

În jurul orei 21:00 bărbatul a fost eliberat, fiind deposedat de autoturismul său.

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei în cauză, luând măsura reţinerii acestora pentru 24 de ore.

Autoturismul, proprietate personală a persoanei vătămate, a fost ridicat de către poliţişti de la unul dintre cei implicaţi şi a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook