Scena de coșmar pe Autostrada Transilvania: Un BMW a mers cu așa viteză că mi-a mișcat mașina din loc

 

Un șofer clujean a relatat o scenă care se putea solda cu un grav accident de circulație pe autostrada Transilvania. 

 

In urma cu o saptamana ma aflam pe autostrada Campia Turzii - Gilau si ”m-a luat groaza” cand am vazut cum se circula si mai ales cu ce viteza. Dintre toti soferii unul m-a inspaimantat de moarte ”a trecut cu o asa viteza incat mi-a miscat masina si am pierdut controlul volanului”. Am vrut sa fac o sesizare la politie chiar in acel moment, insa nu am putut sa ii vad numarul. Ce am putut doar sa constat a fost marca masinii BMW si culoarea argintie sau un albastru metalizat.

 

Dupa acel incident la cateva zile am vazut filmarea acelui ”incompetent”, postata pe Youtube si am recunoscut-o prin faptul ca soferul acelei masini a circulat doar cu faza lunga si prin faptul ca avea o viteza cu mult peste cea legala”, ne-a scris Cristi.

 

Vezi AICI la ce se referă șoferul.

 

Cu circulația excesivă se ocupă echipajele de poliție responsabile de acest lucru. Eu constat în timpul lucrărilor pe care le facem zilnic cu ce viteză trec pe lângă noi, după cum se vântură îmbrăcămintea”, a declarat Vasile Drăgan, administratorul Autostrăzii Transilvania.

 

El a mai spus că nu este de acord cu montarea radarelor fixe cu camere de luat vederi pe autostradă, pentru că amenzile ar putea să fie ușor contestate. ”Eu cred că numai poliția cu mașinile cu radar i-ar putea opri pe acești nebuni care merg și cu 300 de kilometri la oră”, a mai spus Vasile Drăgan. 

Comentarii Facebook