Duminica 28 Aprilie

Scandalurile pe locurile de parcare continuă la Cluj! Ce probleme au clujenii în Mănăștur: „Să plătească abonament pentru 2 locuri”


Scandalurile pe locurile de parcare continuă la Cluj-Napoca, iar Primăria va trebui să rezolve curând diverse situații după ce au început să curgă sesizările pe acest subiect. În Mănăștur un clujean se plânge că unui vecin i s-ar fi atribuit un loc de parcare supradimensionat.

„Nu înțeleg cum pe strada Mehedinți la nr 13 s-a alocat un loc de parcare supradimensionat pentru o mașină. Practic e un loc de parcare pentru 2 mașini care aparțin de aceeași unitate locativa. 

Normal ar fi să plătească abonament pentru 2 locuri de parcare. De asemenea, alte locuri de parcare sunt atribuite unor deținători de automobile care practic nu locuiesc acolo, vin doar din în când în când, gen o dată pe lună sau odată la 3 luni dar vor să țină parcările goale și chiar dacă lași număr de telefon în geam îți rupe stergatorul de la parbriz ca să nu mai parchezi acolo”, se arată în sesizare. 

Pentru clujenii care au mașină, certurile pentru locurile de parcare din jurul blocului în care locuiesc sunt deja o parte aproape nelipsită a vieții de zi cu zi. Fie că vorbim despre vecini nepăsători sau persoane care vin în zonă pentru doar câteva minute sau ore, găsirea locului de parcare de reședință ocupat este un scenariu ce a născut numeroase scandaluri între oameni, mai ales în Mănăștur, unul dintre cele mai aglomerate cartiere ale orașului. 

Comentarii Facebook