Scandalagiul care a pornit bătaia de la club NOA, reținut de polițiști. L-a lovit parșiv pe un tânăr

Scandalagiul care a pornit bătaia de la club NOA, reținut de polițiști. L-a lovit parșiv pe un tânăr

Scandalagiul caer a pornit bătaia de acum două săptămâni din fața clubului NOA, din cartierul Zorilor, a fost reținut de polițiștii clujeni pentru tulburarea liniștii publice.

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 05:00, în incinta unui local public din cartierul Zorilor, din Cluj-Napoca, ar fi izbucnit un scandal între doi bărbaţi aflaţi în stare de ebrietate, aceştia îmbrâncindu-se, adresându-şi reciproc injurii. Agenţii de securitate ai localului ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului, cei doi fiind evacuaţi din incinta localului.

Ulterior, în faţa localului, conflictul ar fi continuat, fiind implicate mai multe persoane. Cei în cauză şi-ar fi adresat reciproc injurii şi ameninţări, iar unul dintre bărbaţi s-ar fi strecurat printre agenţii de securitate şi l-ar fi lovit pe altul, acesta din urmă căzând pe jos, în stare de inconştienţă. Ulterior, agresorul ar fi părăsit locul faptei”, informează IPJ Cluj.

În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale localului în cauză, poliţiştii au reuşit identificarea persoanelor implicate. Astfel, s-a constatat că altercaţia respectivă ar fi adus o atingere gravă ordinii şi liniştii publice, fapt pentru poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Până în prezent, victima nu a formulat vreo plângere împotriva bărbatului care ar fi lovit-o.

Vezi mai multe AICI - Bătaie în fața clubului Noa sub ochii oamenilor de ordine - VIDEO

Oamenii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de agresor, un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Totodată, polițiștii precizează că au identificat şapte persoane care ar fi fost implicate în conflict, cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a participaţiei fiecăruia la comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Comentarii Facebook