Bătaie în fața clubului Noa sub ochii oamenilor de ordine - VIDEO

 

O bătaie a izbucnit în fașa clubului Noa, din cartierul Zorilor, sâmbătă dimineața, la ora 5.00.

 

A fost agresat un baiat cum se vede și în video. Sunt revoltat de astfel de evenimente care se petrec in fata cluburilor din oras. Dupa parerea mea ar fi firesc ca media sa se implice in astfel de faradelegi comise de paza de la cluburi...”, ne-a relatat un martor la incident.

 

Din imagini se vede cum un tânăr a căzut la pământ în urma loviturilor suferite. În același timp, agenții de pază îi țin departe pe alți tineri recalcitranți, dar rezultă că au intervenit numai după ce bătaia avusese loc.

---------------

UPDATE

 

Conform Poliției Cluj în Cubul Noa a izbucnit o altercație verbală între mai mulți tineri, care au fost scoși afară. ”Au fost scoși afară de oamenii de ordine înainte de a începe agresiunea. Acești tineri au fost scoși afară, iar când persoana vătămată s-a dus la mașină să plece a venit o altă mașină cu patru persoane care l-au agresat fizic”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Partea vătămată nu a depus plângere la Poliția Cluj. ”Cei patru care au venit cu mașina erau aceiași tineri cu care partea vătămată a intrat în conflict în club. Aceștia au reușit să plece mai devreme, dar s-au întors”, a mai spus purtătorul de cuvânt. 

 

Poliția nu poate deschide un dosar penal pentru vătămare corporală fără existența unei plângeri. 

Comentarii Facebook