Scandal pe CEAȚĂ! Pasagerii duși de Tarom de la Cluj la Sibiu au dat tot de ceață și s-au scandalizat - VIDEO

 

Circa 60 de pasageri care ar fi trebuit să zboare de la Cluj la București, duminică seara, au fost duși la Sibiu cu un autocar, dar acolo au dat de altă surpriză: aeroportul este închis tot din cauza ceții.

 

Pasagerii au plătit fiecare câte 200 de euro pe un bilet și au fost anunțați la Sibiu că trebuie să meargă cu autocarul până la București.

 

Ați spus că de la ora 22.00 Otopeniul este închis. La ora 21.50 a zburat avion de pe Otopeni. Deci unde e Otopeniul închis? De ce nu ne organizăm. De ce nu e aici microbuzul. De ce nu e autocar aici? Asta nu înțeleg. Și de ce trebuie să obținem informați cu lingurița după ce le cerem în mod insistent. De la Cluj ni s-a spus. Mergeți la Sibiu că zburați de acolo. Pe drum ne-am oprit într-o parcare. Am stat 15 minute să ne luăm la bătaie între noi pentru că nu mai zburăm de la Sibiu. Mergem la București cu autocarul fără nicio altă variantă. Dăm 7.000 de telefoane la Tarom și după aceea ni se spune că nu mai zburăm de la Sibiu pentru că Otopeniul va fi închis. Aflăm acum că Otopeniul nu va fi închis pentru că s-a decolat de pe Otopeni în timp real. S-a ajuns aici. Deci ce se întâmplă. Suntem manipulați așa?”, a spus unul dintre pasageri, conform oradesibiu.ro.

 

Oamenii dau vine pe Tarom pentru această situație încâlcită. ”Trebuia să zburăm de la Cluj-Napoca la București. Ne-au anunțat că sunt condiții improprii la Cluj-Napoca și trebuie să venim cu autocarul până la Sibiu. Am ajuns la Sibiu și acum ne spun că o să cheme alt autocar să ne ducă la București. Și asta fără să ne informeze dacă spre București se poate merge în condiții normale sau este ceață. Am plătit 200 și ceva de euro pe un bilet de avion ca să stăm aici să ne uităm unii la alții. Explicații? Nicio explicație”, a spus un bărbat.

 

Pasagerii vor să ceară despăgubiri. ”Am venit cu un autocar superb de la Cluj la Sibiu și acum plecăm mai departe la București. Condițiile meteo nefavorabile. Tarom-ul știe. Ne-a costat o grămadă de bani ”distracția” asta. O să plătească Taromul pentru asta. Bineînțeles că o să le cerem despăgubiri. Dar ce ne lăsăm așa? Merg cu autocarul. Cu ce să mă duc de aici?”, a mai spus un pasager.

Comentarii Facebook