Scandal pe Aeroportul Cluj intre pasageri si reprezentantii Wizz Air! 30 de oameni nu au fost imbarcati - VEZI VIDEO

 

30 de pasageri, care urmau sa ajunga in Italia, s-au certat ca la usa cortului cu reprezentantii Wizz Air duminica, 26 decembrie, dupa ce au fost anuntati ca nu mai e loc si pentru ei in avion.

 

Scandalul a fost filmat de catre unul dintre calatori. In imagini pot fi vazute persoane care fug disperate spre avion, pentru a incerca sa se urce, dar si oameni care se cearta cu reprezentantii Wizz Air.


"Duminica 26.12.2010 zborul Wizzair Cluj-Napoca- Forli - dupa imbarcarea a mai mult de 100 de pasageri suntem anuntati ca pentru noi cei ramasi (circa 30 ) nu mai este loc in avion si vom fi reprogramati pentru ziua urmatoare!!! Lumea dispera, incepe sa urle, sa planga, sa fuga in pista dupa avion!", a scris pe YouTube barbatul care a filmat totul.

 

Purtatorul de cuvant al companiei Wizz Air Romania, Daniel Amzar, a declarat pentru Stiri de Cluj ca a fost vorba despre o defectiune tehnica, motiv pentru care oamenii au fost anuntati ca nu pot fi imbarcati.


"In timpul formalitatilor de check-in ale zborului Cluj-Forli/Bologna de ieri, s-a constatat o situatie tehnica ce impunea limitarea capacitatii aeronavei la mai putine locuri decat pasageri rezervati. Dupa ce inginerii au inspectat aeronava, acestia au stabilit ca situatia se putea remedia pe loc, astfel ca toti pasagerii au fost imbarcati. Aeronava a decolat la ora 13:00 cu 1 ora si 20 de minute intarziere. Siguranta pasagerilor ramane prioritatea numarul unu pentru Wizz Air", a spus Amzar.

Comentarii Facebook