Scandal monstru în Cluj, între fiică și mamă. Instanța a fost nevoită să emită un ordin de protecție pentru fiică împotriva mamei


Un proces bizar are loc în Cluj, unde Tribunalul a fost nevoit să emită un ordin de protecție pentru fiică împotriva mamei, motivând că „îndepărtarea părţilor una de cealaltă este absolut necesară pentru protejarea lor”. Scandalul ar fi pornit când fiica ar fi revenit în țară din Franța, și dorind să-și achiziționeze un apartament a recurs la ajutorul financiar al mamei. Reclamanta a găsit un imobil însă suma pe care o deţinea nu era suficientă, astfel că a apelat la mama sa, care a ajutat-o financiar, cu condiţia ca 1/3 din dreptul de proprietate asupra apartamentului să fie trecută pe numele ei. 

Fiica a fost de acord şi astfel ea a dobândit prin cumpărare cota de 2/3 din apartamentul situat în Cluj-Napoca, str….., iar mama sa cota de 1/3 din imobil, cu titlu de bun comun, fiind căsătorită cu C.C (contract de vânzare, f. 32-35). După încheierea contractului de vânzare-cumpărare, între părţi a intervenit o promisiune de vânzare, prin care reclamanta s-a obligat ca până în octombrie 2022 să restituie mamei sale suma de 17.000 euro (contribuţia mamei la cumpărarea imobilului), în schimbul transferului dreptului de proprietate în favoarea sa cu privire la cota de 1/3 din apartament deţinută de pârâtă. De aproximativ 1 an jumătate relaţia dintre părţi s-a deteriorat, între mamă şi fiică existând numeroase certuri şi conflicte.La data de 16.03.2022 reclamanta A.A. a solicitat sprijinul organelor de poliţie, susţinând că mama sa a zgâriat-o, a lovit-o şi a tras-o de păr, în timp ce se aflau în locuinţa situată în Cluj-Napoca, ..#, jud. Cluj.”, scrie clujust.ro.

Instanţa a redat o parte din mesajele depuse în probaţiune de pârâtă

Reclamantă: Te blochez, drac diabolic. Când ai de gând să vii la notar să-ţi dau banii şi tu să-mi dai apartamentul ce mi se cuvine, să-mi scrii scrisoare. Dacă nu, oricum vei primi tu scrisoare în 9 luni de la avocat ca să te prezinţi la notar! Şi doar pentru scrisoare va trebui să plăteşti 12 milioane, plus celelalte cheltuieli de judecată care vor urma; cârtiţă şi viperă ce eşti! (:…)

Reclamantă: Vei arde în iad şi în pucioasă!! Abia aștept! Să dispari de pe acest pământ că ai fost menită să vii să otrăveşti şi să distrugi oamenii!! Eşti un demon încarnat! Dar care va pierde războiul!

S-a dispus emiterea ordinului pentru protecţia reclamantei  pe durata maximă de 6 (şase) luni.

În opinia  tribunalului, „prima instanţă a dispus  în mod corect emiterea ordinului de protecţie, îndepărtarea părţilor  una de cealaltă fiind absolut necesară pentru protejarea lor, mai ales că naraţiunea pârâtei duce la concluzia că acest conflict dintre părţi  este pe cale să se acutizeze în viitorul apropiat, nicidecum să se aplaneze.

Pârâta nu pare să  dorească să își execute obligația asumată prin antecontractul de vânzare-cumpărare încheiat cu reclamanta, ci dimpotrivă, susţine că  s-a  separat faptic de soţul său  convenind cu acesta ca el să  locuiască în Târgu Mureș, iar ea să locuiască la Cluj și că în acest scop au și cumpărat apartamentul de pe strada… ”, notează sursa citată.

Comentarii Facebook