Scandal la cazarea studenților de la Universitatea Tehnică Cluj. Dorel a stricat sistemul informatic chiar la Facultatea de Calculatoare

Sistemul informatic al Universității Tehnice Cluj-Napoca a ”crăpat” chiar în ziua în care se făceau cazările studenților. Culmea și la facultatea de Calculatoare au fost probleme.

 

In cele doua complexe studentesti ale UTCN (Observator si Marasti) sute de parinti stau si asteapta de azi dimineata cu bagajele dupa ei sa isi cazeze copii, studenti in anul I la Universitatea Tehnica. 

 

Pana in momentul de fata s-au cazat foarte putini studenti, deoarece se pare ca noul an scolar i-a gasit cu temele nefacute pei cei care se ocupa de problema cazarilor. Respectiv baza de date nu este completa si nici nu este actualizata, sistemul informatic este picat, motiv pentru care nu se pot face cazari momentan. 

 

Se pare ca vacanta a fost prea scurta pentru ca cei responsabili de situatie sa se poata pregati. Este inadmisibil sa se intample asa ceva in ziua cazarilor. Majoritatea studentilor sunt din alte judete, iar deplasarea acestora la Cluj a implicat niste costuri, ori acum multi dintre ei vor fi nevoiti sa ramana inca o noapte sau doua pe la hoteluri pana se vor putea caza”, a reclamat un părinte.

 

Purtătorul de cuvânt al UTCN Cluj, Mirela Boțan, a declarat că nu știe nimic despre acest incident, dar că ”este posibil”. Prorectorul Liviu Cucu, resposabilul de cazări, nu a putut fi contactat la birou.

 

Surse din cadrul UTCN au precizat pentru Știri de Cluj că sistemul informatic a fost restartat de mai multe ori în cursul dimineții de joi, când au început cazările. Au fost probleme chiar și la Facultatea de Calculatoare, unde lucrează unii dintre cei mai mari specialiști în domeniul informatic din Transilvania.

 

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook