Scandal într-un club din Cluj-Napoca! Un bărbat din Maramureș a rănit un agent de pază, au intervenit mai multe echipaje de poliție


Duminică dimineața, un scandal a avut loc într-un local celebru din Cluj-Napoca. Doi bărbați au fost scoși afară de bodyguarzi, fiind nevoite să intervină mai multe echipaje de poliție și jandarmi.

În data de 21 mai a.c., în jurul orei 02.05, polițiștii Secției 6 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că la un local de pe strada Republicii ar fi izbucnit un scandal între mai multe persoane.

La fața locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din județul Maramureș, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi spart 2 sticle de băuturi alcoolice și l-ar fi tăiat la mână, neintenționat, pe un agent de pază al localului, în timp ce acesta încerca să-l scoată afară din local.

Alături de bărbatul de 31 de ani, a provocat scandal și un alt tânăr, în vârstă de 26 de ani, acesta fiind scos afară din local de către agenții de pază. Persoanele implicate nu au necesitat îngrijiri medicale. În cauză a fost înștiințat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu privire la cele constatate”, transmite IPJ Cluj, citat de clujust.ro.

Comentarii Facebook