Scandal în centrul Clujului. Mai mulți tineri au fost amenințați cu pistolul



Un tânăr de 22 de ani este cercetat de polițiștii clujeni după ce ar fi aminințat un grup de persoane cu un pistol cu bile de cauciuc, în centrul Clujului.

La data de 12 septembrie a.c., ora 23:22, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 1 Poliţie, au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada George Bariţiu, intersecţie cu strada Regele Ferdinand din municipiul Cluj-Napoca, un bărbat ar fi ameninţat persoane cu un pistol”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din judeţul Neamţ. Acesta avea asupra sa un pistol neletal de autoapărare cu bile de cauciuc,pentru care poseda permis de port armă.

Conform primelor verificări, tânărul, aflat în interiorul autoturismului său, ar fi îndreptat arma către un grup de tineri cu care ar fi avut diverse neînţelegeri.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei, unde i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,ameninţare”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii Facebook