Scandal AMOROS URIAȘ în familia celui mai bogat patron de hotel din Cluj

 

Patronul unui dintre cele mai mari hoteluri din Cluj-Napoca este implicat într-un URIAȘ scandal amoros. Acesta are un copil din flori și a ajuns să își înstrăineze averea pentru a nu pierde bani.

 

Omul de afaceri este de acord să achite numai 430 de lei pensie alimentară, dar averea îi este cifrată la câteva milioane de euro.

 

Avem un apartamernt închiriat de el, în blocul cu fostul Cinema Republica. Acolo ne întâlneam. Relația a continuat și după ce am avut copilul până în 2012, când am deschis procesul. Îmi tot promitea că se va achita de obligații, că el este un om evlavios. Am avut în 2012 și o ședință de mediere unde mi-a spus că: ”Cum crezi tu că mai pot să intru eu în biserică și să pun mâna pe sfânta cruce când știu că copilul ăla e al meu și eu nu îl ajut!”. M-au șocat vorbele lui, dar se vede că poate intra pentru că acum vrea să îi dea pensie alimentară de 430 de lei pe lună”, a relatat femeia.

 

Omul de afaceri și-a trecut averea pe numele fiicelor sale, una dintre ele fiind un manechin de talie mondială.

 

Fosta amantă a patronului Grand Hotel Napoca, Ioan Ghiran, l-a dat în judecată și îi cere pensie alimentară pentru copilul pe care amândoi îl au în secret.

Comentarii Facebook